Door wie

DINK Kinderpsychologie is opgericht door Juliƫtte Wassenaar. Zij is Registerpsycholoog NIP/Kinder en Jeugd, geregistreerd remedial teacher, dyslexiespecialist en Cogmed coach. Na jarenlang als pedagoog in de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, is zij gestart met een eigen praktijk. Naast de praktijk is zij 2 dagen per week werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog bij een expertisecentrum in het onderwijs (orthopedagogisch-didactisch centrum De Wenteltrap in IJsselstein).

In de afgelopen jaren is zij voornamelijk werkzaam in de eerstelijnsgezondheidszorg ofwel de basis ggz. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van o.a. leerproblemen (o.a. dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid), aandachtsproblematiek, sociaal-emotionele problemen en (faal)angst. Zij maakt bij behandelingen gebruik van diverse methodieken, zoals o.a. cognitieve-gedragstherapeutische technieken, oplossingsgerichte therapie, systeemtherapie en EMDR.

Zij werkt samen met andere praktijken, instellingen en scholen in Woerden en omstreken. Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen wordt deelgenomen aan meerdere intervisiegroepen en wordt regelmatig deelgenomen aan cursussen.

Zij is als Registerpsycholoog/Kinder en Jeugd ingeschreven in het NIP-register. Als lid van de beroepsvereniging voor psychologen, het NIP, werkt zij volgens de beroepscode van deze beroepsvereniging.

Privacyverklaring

U vindt de privacyverklaring van DINK Kinderpsychologie hier.